Spill og konkurranser til festen - se alle de morsomme spill - alt fra Bear Pong til shots-spill

Her finner du de beste og morsomste spillene akkurat nå.

Vi har samlet et bredt utvalg av spill, både til innendørs og utendørs bruk. Vi har innespill som beer pong, sjakk, dart, kort og ludo, og utespill som krocket, frisbee, kongespill og bordtennis. Vi oppdaterer kontinuerlig med nye spill, slik at du kan være sikker på at du alltid finne de nyeste spillene til fest eller hagepartyet her på Barlife. Se alle våre spill og festkonkurranser her

Loading...
Filter

Still inn tiden i sommer med havespil

Når det er godt vær, er det å komme seg ut og nyte det. Hvis du holder hagefest, eller har invitert venner over for å ha det gøy, røyking stemningen er alltid på toppen med en hage spill. Hage Games kommer i mange forskjellige smaker, så det er sikkert en som passer deg. Noen av de mest populære hagespill er krokket, kongelige spill og stige golf. Croquet har vært fremme i mange år, og har vært et innslag av ulike hagefester. I de senere årene, spesielt kong spill blitt svært populære. Dette er fordi det kan være mange av de samme tid, og det appellerer til alle aldre. Kong spillet er å kaste treklosser og slå ned de motstående blokkene i en blokk i midten av banen må føres. En av de nyeste trendene er fremveksten av golf. Stige Golf er i ferd med å kaste to sammenhenger ballen rundt de tre horisontale barer. Det høres lett ut, men stigen golf kan være ganske utfordrende.

Beer pong er kongen av spill fester

Der er mange forskjellige spill som fungerer godt for partene. Beer pong kan sies å være kongen av dette spillet. Lyst til å spille beer pong på din neste fest, så vi har utstyret du trenger. Serien inneholder f.eks en ekte øl pong tabell som har den offisielle målet. En øl pong bord kan foldes når den ikke er i bruk. Det er smart fordi den ikke tar opp mye. Har du fortsatt ikke noe sted for en øl pong bord, er det mulig å kjøpe en matte som du kan sette på spisebordet eller kjøkken øya. De er tilgjengelige i flere versjoner, noe som bidrar til å krydre festen. Vend Cup og ulike terningspill er også klassikere til festen. Vi har både plast krus og masse terninger og rafflebægere slik at du kan spille disse spillene for din neste fest.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna