Vinskap

Vi har også vinskap

For deg som virkelig går litt opp i vin og hvordan den presenteres er et vinskap noe du bør tenke på å skaffe deg. Din vin står alltid lagret i den optimale temperatur, Vi har mange forskjellige skap i forskjellige størrelser og med forskjellige finesser, f.eks. med 2 soner. Caso vin kjøleskap er en av de mest populære merkene på markedet, på grunn av deres alltid høye kvalitet. Les mer om mulighetene med Caso vin kjøleskap. Les mer

Loading...
Set Ascending Direction
 1. WineSafe 12 fl. Caso vinkjøleskap CS622 by 6223 color Svart
  WineSafe 12 fl. Caso vinkjøleskap
  4 649,00 kr
 2. WineChef Pro 40 APP-kontrollert CS772 by 6223 color Svart
  WineChef Pro 40 APP-kontrollert
  12 525,00 kr
  Out of stock
 3. WineSafe 43 Fl. CS647 by 6223 color Svart
  WineSafe 43 Fl.
  7 515,00 kr
 4. WineSafe 192 Fl. CS673 by 6223 color Svart
  WineSafe 192 Fl.
  16 945,00 kr
Set Ascending Direction

Riktig temperatur er viktig

temperaturen er en av de mest avgjørende faktorene som en vin modnes skikkelig. Det kan være vanskelig å sikre at et helt rom, og har en konstant temperatur. En vin kjøler er den enkleste måten å få en perfekt temperatur. Det fine med et kjøleskap er at du alltid kan justere temperaturen som du ønsker å være i vin kjøligere. Noen velger å ha en stor, men for en ekte samler, er det ofte smartere med to eller flere mindre skap. Dette er fordi ikke alle vinen bør lagres ved samme temperatur. Ved å ha flere skap, kan man dividere dens vin, i henhold til den temperatur den skal være på. På denne måten sikrer en perfekt modning. For vinene er ikke egnet for modning, kan man ha et kjøleskap for de med en litt lavere temperatur.

Vinkøleskab 2 zoner

Det er optimalt å ha flere vin kjølere, hvis du er en egentlig vet. Dette øker sannsynligheten for at vinen er lagret under perfekte forhold. Dessverre fyller disse skaper ofte en del. Derfor ville en alternativ løsning være en vin kjøleskap med to soner. Vin lagring med to soner tillater lagring av vin som er egnet for modning ved to forskjellige temperaturer. Den kan også deles opp slik at du har gode viner til butikken i en del, og "vanlige" viner er ikke å være modne, i den andre delen av apparatet. År siden, er kvaliteten ikke er spesielt høy i disse skapene, og kjøling divisjon fungerte ikke ordentlig. I dag er situasjonen helt annerledes, og spesielt en Caso vin kjøleskap er kvalitet hele veien. De er laget av gode materialer og har en fin touch. Viktigst, når temperaturen konstant.

Undgå sollys og vibrasjoner i vinkøleskab

For å lagre vin på riktig måte, vil temperaturen trolig den viktigste faktoren. Etterfulgt av sollys og vibrasjoner. Velge et kjøleskap med vanlig glass, sørg for at det er i et mørkt rom. Alternativt kan du velge en modell som har UV-glass. Det fjerner mange av UV-stråler fra sollys, men det er fortsatt anbefalt å velge en ganske mørkt sted. Skjelvinger kan også bidra til å ødelegge en perfekt modning. Caso vin kjøleskap, og flere andre merker, har hyller i tre. Det er ikke bare utseendemessig. Risting forplanter mindre enn tre i jern. Hvis du bor et sted hvor det er tog eller annet tungt passerende trafikk, så det kan være en idé å spørre henne kjøleskap på gummiklosser.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna