Stort utvalg av lagringsmuligheter bar ? Online her
Oppbevaring og lagring er noe av det viktigste i en bar,
alle fall for de som jobber bak bardisken. Det er liten plass fordi man gjerne vil ha så mye gjesteplass som mulig. Hvor skal flaskene stå, hvordan skal de organiseres, og er det mest populære innenfor kort rekkevidde for de som jobber i baren? Oppbevaring og lagring av flasker og annet er av vesentlig betydning i alle barer. Les mer om hvordan du kan holde orden og system i din bar her

Hold styr på frukt
du er neppe drink eller cocktail, som ikke vil bli brukt sitrusfrukter eller annen pynt. Du må gjøre cocktailer, der du må bruke friske bær eller sitrusfrukter, så er en frugtdispenser hva du trenger. Vi selger forskjellige versjoner med opptil seks rom. Hvis frukt å holdes frisk, er det smart å velge en modell hvor du kan sette isen i bunnen og lokket. På denne måten holdt frukt kaldt, friskt og innbydende. Hvis partiet strekker seg over mange timer, isbitene smelter. Heldigvis er det enkelt å fylle nye isbiter i frugtdispenser. Det lover bare sette opp, øser smeltevannet fra og øser nye isbiter. En frugtdispenser ideell for å holde frisk mynte uten at det gir smak til andre frukter eller bær.
Condibøtter for lagring,
gjestene er bortskjemt med forskjellig pynt i sine cocktails, så det krever lagringsplass for dette. Tørket garnityr, for eksempel tørket eple, pære eller ananas, kan langt hold hvis de oppbevares på riktig måte. Bruk alltid helt lufttett condibøtter for lagring Tørkede frukter. Det anbefales å bruke litt mindre condibøtter, siden det er enklere å administrere sin pynt, uten den andre condibøtter få luft. Når garnishen brukes i baren, er det en god idé å bruke en frugtdispenser. En frugtdispenser kan også brukes hvis gjestene dine kan være i stand til å ta Tørkede frukter. Alternativt kan du bruke et par fine retter. Husk å ta bare små deler av din condibøtter så garnishen ikke kjedelig.
Oppbevaring cocktailtilbehør
Det er ikke bare ganish og frukt, som må mestres i baren. Det er bare mangler viktig at det alltid orden i dine cocktail tilbehør. Dette gjelder for eksempel sugerør, servietter og andre dekorasjoner. For dette, en bar Organizer eller en Bar Caddy. Det er halvhøyt små bokser som har en god partisjonering. En Bar Caddy kan være laget kraftig på bardisken eller skjenk. Det er plass til både spinner og mye annet tilbehør. Det bidrar til å holde orden i baren slik at alle de forskjellige delene, ikke liggende rundt. Har du fatøl, er det smart å skaffe seg et par glass transportør. Det kan være 10 halvliter glass slik at du eller dine gjester ikke trenger å gå frem og tilbake flere ganger.