Ølmerker

Beskytt baren med glass- og ølbarer

På denne siden finner du ølbarer, eller glassbarer som de også kalles, til din bar. Sammen har de som funksjon å beskytte baren din, eller i det minste bordene i baren din, mot kondensatet som naturlig skapes ved servering av øl eller andre kalde drikker.

Et ferskt skjenket fatøl plassert direkte på et underlag uten ølkrus imellom kan skade bordet og etterlate noen stygge merker som du ikke kan fjerne igjen. Spesielt bordplater, som er laget av tre, er ekstremt sårbare for dette problemet, da treoverflater virkelig absorberer fuktighet og fukt inn i treverket. Derfor må du enten sørge for å tørke hele tiden etter med en klut, eller bare alltid ha et stort lager med ølbiter som du kan servere ølet med. les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
  1. Marmor ølkrus 6 stk. - sortere ST70010  color Svart
    Marmor ølkrus 6 stk. - sortere
    659,00 kr
Set Ascending Direction

Den siste avslutningen

En ting folk ofte glemmer når de planlegger å åpne en ny bar, enten det er hjemme eller profesjonelt, er glassbarer eller ølbarer som de også kalles. Brikken har to funksjoner. i tillegg til å beskytte overflater mot kondens som frigjøres fra væsken i glasset, sier det også noe om baren du har.

Vakre glassbiter i skinn

Som noe nytt på nettsiden tilbyr vi, i tillegg til de tradisjonelle klistremerkene øllapper, også flotte glasslapper i fargene cognac, natur og brun. Disse pynter spesielt i hjemmet på et lekkert glass- eller trebord, men kan også heve standarden i en bar eller en restaurant, hvor et litt mer eksklusivt uttrykk skal signaliseres til gjestene.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna