Barmatter - Hold bar rent og ryddig med en matte på disk

Det er mange gode grunner til å skaffe seg en bardisk for baren sin. Det er vanskelig å unngå søl her og der i en bar. Dette gjelder både i en kommersiell bar eller hvis du skal servere cocktails i hjemmebaren din. Med en fin barmatte kan du unngå de verste fettflekkene fra cocktailglass og lignende. Samtidig kan barmattene dine bidra til å skape et bestemt uttrykk i baren din. Les mer om det her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Barmatte 30x45 - Deluxe Sort Gummi BTBL3625 by Beaumont color Svart
  Barmatte 30x45 - Deluxe Sort Gummi
  119,00 NOK
 2. Barmatte 8x58 BTBL3620 by Beaumont color Svart
  Barmatte 8x58
  129,00 NOK
 3. Glasmatte - Sort 34x34cm BTBL3915B by Beaumont color Svart
  Glasmatte - Sort 34x34cm
  119,00 NOK
 4. 29%
  Hylleforing - Sort - 61cm x 10m BTBL3685BLK by Beaumont color Svart
  Hylleforing - Sort - 61cm x 10m
  Special Price 459,00 NOK Regular Price 648,75 NOK
 5. Captain Morgan Wetstop Barløber 16423DS by BARLIFE color Svart
  Captain Morgan Wetstop Barløber
  559,00 NOK
 6. Glasmatter - Sort - 324mm x 216mm 10stk. B14D by Beaumont color Svart
  Glasmatter - Sort - 324mm x 216mm 10stk.
  159,00 NOK
 7. 40%
  Barmatte - klar plast BTBL685CL by BF15 color Svart
  Barmatte - klar plast
  Special Price 429,00 NOK Regular Price 718,75 NOK
 8. 55%
  Anti-Slip matte til 28cm bakke BTBL3651 by BF20 color Svart
  Anti-Slip matte til 28cm bakke
  Special Price 49,00 NOK Regular Price 108,75 NOK
 9. Guinness Wetstop Barløber 5717 by BARLIFE color Svart
  Guinness Wetstop Barløber
  559,00 NOK
 10. Glasmatte - 324mm x 216mm BTBLB14C by Beaumont color Svart
  Glasmatte - 324mm x 216mm
  119,00 NOK
 11. Stella Artois Wetstop Barløber 6293DS by BARLIFE color Svart
  Stella Artois Wetstop Barløber
  559,00 NOK
 12. Glasmatte - 205mm x 305mm BTBLB14 by Beaumont color Svart
  Glasmatte - 205mm x 305mm
  119,00 NOK
 13. 34%
  Hylleforing - Gjennomsiktig - 61cm x 10m BTBL3685CL by Beaumont color Svart
  Hylleforing - Gjennomsiktig - 61cm x 10m
  Special Price 479,00 NOK Regular Price 729,00 NOK
 14. Corona Wetstop Barløper 21039DS by BARLIFE color Svart
  Corona Wetstop Barløper
  399,00 NOK
 15. Anti-Slip matte til 41cm bakke BTBL3653 by Beaumont color Svart
  Anti-Slip matte til 41cm bakke
  149,00 NOK
 16. Hylleforing - Hvit - 61cm x 10m BTBL3685WH by Beaumont color Hvit
  Hylleforing - Hvit - 61cm x 10m
  719,00 NOK
 17. Smirnoff Wetstop Barløber 6296DS by BARLIFE color Svart
  Smirnoff Wetstop Barløber
  559,00 NOK
 18. 26%
  Barløber Magners 7110 by BF20 color Svart
  Barløber Magners
  Special Price 229,00 NOK Regular Price 308,75 NOK
 19. Bar hylle måtte 5020229110606 by Beaumont color Svart
  Bar hylle måtte
  59,00 NOK
 20. Anti-Slip matte til 35cm bakke BTBL3652 by Beaumont color Svart
  Anti-Slip matte til 35cm bakke
  109,00 NOK
Set Ascending Direction
Page

Hold baren din ren og sikker med riktig utstyr

Barmatter er en viktig del av enhver bar, og det er vanskelig å unngå søl i en bar. Både i en profesjonell bar og i hjemmebaren kan en fin barmatte være med på å sikre at overflaten på bardisken holdes ren og fri for søl. I tillegg kan barmatter også bidra til å skape et bestemt uttrykk i baren din, da de fås i forskjellige størrelser, materialer, farger og mønstre som kan matche eller supplere barinnredningen.

Barmatter er også en viktig sikkerhetsfunksjon i baren, da de hjelper med å redusere risikoen for å gli og falle på en glatt overflate. Derfor er det viktig å ha barmatter på bardisken, spesielt hvis du har en travel bar med mange gjester.

Barmatter fås i forskjellige størrelser og materialer avhengig av dine behov. Noen er laget av gummi eller silikon, mens andre er laget av mykere materialer for å absorbere søl. De fleste barmatter er også enkle å rengjøre og kan tåle gjentatte oppvasker. Det er en god idé å ha flere barmatter, slik at du alltid kan bytte dem ut hvis de blir skitne eller slitt.

I tillegg til deres praktiske formål kan barmatter også være en dekorativ tilføyelse til bardisken. Mange barmatter er designet med forskjellige farger og mønstre som kan matche eller supplere barinnredningen. Det finnes også spesialdesignede barmatter til forskjellige formål, som for eksempel skål barmatter som er designet for å holde isbiter eller sitrusfrukter. Det finnes også barmatter med trykk av logoer eller bilder som kan tilføye et personlig preg til bardisken.

Når du velger barmatter til baren din, er det viktig å vurdere størrelsen og antallet av barmatter du trenger. Det avhenger av størrelsen på bardisken din og hvor travel baren din er. Du kan også vurdere å velge barmatter i forskjellige størrelser og materialer for å imøtekomme forskjellige behov.

Det er også en god idé å velge barmatter som er lette å rengjøre og vedlikeholde. De fleste barmatter kan rengjøres med varmt vann og såpe eller et mildt rengjøringsmiddel. Det er viktig å tørke dem grundig for å unngå mugg eller bakterievekst. I tillegg kan det være en god idé å bytte ut barmattene jevnlig for å sikre at de alltid er rene og i god stand.

Beskytt bardisken din med en barmatte

Barmatter er en viktig del av bardisken, da de hjelper med å beskytte overflaten mot søl og riper. Hos Barlife.no kan du finne en barmatte som er perfekt for mindre områder på baren eller for hjemmebaren.

Barmatten er laget av et mykt gummimateriale som er lett å rengjøre og kan tåle gjentatte vasker. Den har også en sklisikker bunn som hjelper til med å redusere faren for glidning og fall på en glatt overflate.

Barmatter finnes i forskjellige størrelser og materialer avhengig av dine behov. Noen er laget av gummi eller silikon, mens andre er laget av mykere materialer for å absorbere søl. De fleste barmatter er også enkle å rengjøre og kan tåle gjentatte vasker.

Et elegant og praktisk tilbehør til bardisken

Barmatte med trearbeid er en elegant og praktisk barmatte som er perfekt for å beskytte bardisken din mot søl og riper. Den har en trearbeidsramme som gir et stilfullt og klassisk utseende som kan legge til en ekstra dimensjon til barinnredningen din.

Barmatten er laget av slitesterkt gummi som er enkelt å rengjøre og kan tåle gjentatte vasker. Den er designet for å absorbere søl slik at det ikke renner ned på bardisken og skaper stygge flekker og fete ringer fra glass og flasker.

Barmatten er også en viktig sikkerhetsfunksjon da den hjelper til med å redusere faren for glidning og fall på en glatt overflate. Den er designet med en sklisikker bunn som sørger for at den forblir på plass og ikke sklir rundt på bordet.

Barmatten måler cm, noe som gir god plass til å plassere glass og flasker på den. Det er en perfekt størrelse for en bar som ønsker å ha en stilfull og funksjonell barmatte som beskytter mot søl og gir et klassisk utseende.

Alt i alt er barmatten med trearbeid en god del av enhver bardisk, og den kan hjelpe til med å beskytte overflaten, redusere faren for skader og til og med legge til en elegant og stilfull touch til bardisken. Den er enkel å rengjøre, og dens slitesterke konstruksjon sikrer at den vil vare i mange år fremover.

Oppgrader hjemmebaren din med en

Gummimatter er en viktig del av enhver bar og restaurant. De kan gi en elegant og profesjonell finish på baren og samtidig beskytte mot skader og slitasje.

På Barlife.dk kan du finne et stort utvalg av gummimatter og bardematter i forskjellige størrelser og materialer som passer til enhver type barinnredning.

Gummimattebordplater er også praktiske, da de kan lett rengjøres og vedlikeholdes. De kan tørkes av med en fuktig klut og trebeskyttelse kan påføres regelmessig for å bevare deres naturlige skjønnhet og beskyttelse.

Enten du er i ferd med å bygge din egen bar eller oppgraderer en eksisterende bar, kan en gummimatte bordplate i massivt tre være en fantastisk måte å tilføye en naturlig og rustikk touch til barmiljøet ditt.

Sklisikker brett for sikker servering

En serveringsbrett er en uunnværlig del av ethvert restaurant- og barmiljø når det gjelder servering av mat og drikke. Anti-skli serveringsbrett fra Barlife.dk er spesielt designet for å gjøre serveringen av mat og drikke mer sikker og effektiv.

Brettet er laget av høy kvalitets ABS-plast og har en diameter på 40 cm, noe som gir rikelig med plass til servering av tallerkener, glass og flasker. Det viktigste trekket ved dette brettet er dens sklisikre overflate, som sikrer at serveringsgjenstandene forblir stabile under transporten.

En sklisikker overflate er spesielt viktig på travle barer og restauranter, hvor det er høy risiko for søl og ulykker. Med dette brettet kan du enkelt og trygt transportere mat og drikke fra kjøkkenet til bordene eller fra baren til gjestene uten å bekymre deg for søl eller skader.

Anti-skli serveringsbrett er også designet for å være lett å rengjøre og vedlikeholde. Brettet kan enkelt tørkes av med en fuktig klut og er robust nok til å tåle gjentatte vask uten å miste sin sklisikre overflate.

Brettet har også en praktisk integrert håndtak, som gjør det enkelt å bære og transportere, selv når det er fullt av serveringsgjenstander. Anti-skli serveringsbrett er en ideell løsning for barer, restauranter, kafeer eller hvor som helst det er behov for en sikker og effektiv servering av mat og drikke.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna