Loading...

APS bolle, oliventre, 5 cl, 12 x 7,5 cm

Artikkelnummer
22048
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

165,00 NOK
In stock

Beskrivelse

APS Skål i Oljetre - Perfekt for Servering og Dekorasjon

Denne vakre APS-skålen er laget av oljetre og legger til en naturlig og rustikk touch til kjøkkenet eller spisebordet ditt. Skålen har en bredde på 12 cm, en høyde på 2,5 cm og en dybde på 7,5 cm, noe som gjør den perfekt for servering av små porsjoner eller som en dekorativ skål.

Med en kapasitet på 5 cl kan skålen brukes til å servere sauser, dressinger eller små snacks. Den brune fargen og treverket legger varme og sjarm til ethvert bordoppsett.

Vær oppmerksom på at treprodukter som denne skålen må vaskes for hånd med vann og mild såpe. De må ikke settes i oppvaskmaskinen for å bevare sin naturlige skjønnhet og holdbarhet.

Uansett om du bruker denne APS-skålen til servering eller som en dekorativ gjenstand, vil den definitivt legge til et unikt og naturlig element til hjemmet ditt.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna