Loading...

5 delt barsæt i trækasse

Artikkelnummer
19418
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 399,00 NOK Regular Price 995,00 NOK
Spar 60% (596 NOK)

Beskrivelse

5-delt barsæt i trekkasse - Perfekt for enhver bartender

Dette 5-delt barsæt i trekkasse er et must-have for enhver bartender eller cocktailentusiast. Sættet er laget av rustfritt stål og har en elegant sølvfarge som passer til enhver barinnredning.

Sættet inneholder:

  • Shaker (550 ml) - Med en diameter på 8,2 cm på toppen og 5,8 cm i bunnen, samt en høyde på 21 cm, er denne shaker perfekt for å blande dine favorittcocktails.
  • Jigger (15/30 ml) - Denne jiggeren har to sider, en med en diameter på 3,1 cm for 15 ml og en med en diameter på 3,8 cm for 30 ml. Den har også en høyde på 6,7 cm, noe som gjør det enkelt å måle nøyaktig.
  • Istang (16,5 cm) - Med en lengde på 16,5 cm og en bredde på 2 cm er denne istangen ideell for å tilsette isbiter i drinkene dine.
  • Strainer (15 cm) - Denne straineren har en lengde på 15 cm og en bredde på 11 cm, noe som gjør det enkelt å sile cocktailene dine og unngå å få is eller fruktstykker i glasset.
  • Barskje (18,5 cm) - Med en lengde på 18,5 cm og en høyde på 2,8 cm er denne barskjeen perfekt for å røre og blande ingrediensene i cocktailene dine.

Alle delene i settet er lette og holdbare, noe som gjør dem enkle å bruke og rengjøre. Den medfølgende trekkassen (30x26,5x10 cm) gjør det enkelt å oppbevare og transportere settet.

Uansett om du er en profesjonell bartender eller bare elsker å lage cocktails, så passer dette barsettet for deg.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna