Loading...

100 ml flekkfjerner spray

Artikkelnummer
680068
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

108,75 NOK

Beskrivelse

100 ml Flekkfjerner Spray


For rask og effektiv fjerning av flekker, presenterer vi vår 100 ml flekkfjerner spray. Denne praktiske sprayflasken er perfekt å ha for hånden når flekker oppstår og du ønsker å fjerne dem effektivt.


Vår flekkfjerner spray er spesielt formulert for å fjerne ulike typer flekker, inkludert matflekker, vin flekker, oljeflekker, blodflekker og mye mer. Den er egnet for bruk på klær, tepper, møbler og andre stoffmaterialer.


Med en kapasitet på 100 ml er den enkel å ha med i vesken, bilen eller på reise. Du kan enkelt spraye flekkfjerneren direkte på flekken for å løsne og fjerne den effektivt.


Vår flekkfjerner spray er praktisk å bruke og etterlater ingen rester eller misfarging. Den er også enkel å oppbevare og har lang holdbarhet.


Gjør flekkfjerning til en lek med vår 100 ml flekkfjerner spray. Hold den for hånden slik at du raskt kan reagere og fjerne flekker, og behold tekstilene dine i perfekt stand. Vær forberedt på flekker og få en flekkfri hverdag med vår effektive flekkfjerner spray.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna